Cinikus motoros

Ez motorozás közbeni, motorozással kapcsolatos gondolataim helye. Nem észosztás, nem én mondom meg a tutit. A hozzám hasonlóan gondolkodó őskövületekhez szólok, a magam kedvére. Ha nem ilyen vagy, csak frusztrálni fognak e sorok, sőt, legtöbb esetben érteni sem fogod a finom célzásokat, iróniát, mondanivalót. De biztos megvan a magad helye ... csak máshol. Tehát vigyázat! Felkavaró tartalom következik. :)

Friss topikok

HTML

A kör

2016.04.01. 21:21 | Loren Kriszta | Szólj hozzá!

Jobb híján felvigyázó vagyok. Jobb híján, mert két, egyszerűen strukturált munkatársam az gondolta jól kibabrál velem, ha „ottfelejt” a garanciális javítást végző munkásokkal a részleg épületében, míg ők feszítenek ott ahol nekem lenne dolgom. Beszélgetek, barátkozok :). Szomorúan veszem tudomásul, a szakemberek meghökkennek hogy emberi hangon szólnak hozzájuk, kávéval kínálják őket. Nem ez a trend. Várakozás közben igyekszem elütni az időt. Egyszercsak autó fékez az épület előtt, megjöttek a „főnökök”. Mármint az ő feletteseik. A hirtelen jött melegtől -meg az esti borozástól- fejem széthasad, ezért azt hiszem vizionálok, és ismerős arcot vélek felfedezni az ellenőrben. Ő is ugyanúgy bámul, majd miután kiderült mindketten ép elméjűek vagyunk, beszélgetni kezdünk mit is keresünk lakóhelyünktől távol. Aztán persze a harmadik mondatnál már témánál vagyunk. Motorozunk. Mert hát miért is írnám ide, ha nem lenne köze a dolognak életünk értelméhez, a motorozáshoz. Mesélünk ki merre járt idén, megvitatjuk és megáldjuk az összes felmenőjét a VÉDA kitalálójának, kalkulálunk a várható bírságokkal, számba vesszük az osonó utakat, közös emlékeket idézünk, közös motorozást tervezgetünk. Munkájuk végeztével a szakik és a meósok elmennek, én pedig csatlakozom a vizithez. Munkatársam érdeklődik hogylétem felől, hiszen nem fújok gőzpárát a skalpom alól, és ez meglepi őket. Mondom nem történt probléma, ismerőssel találkoztam, motoros ismerőssel.

Belenyugvó sóhaj mellett kiszakad belőle: Ja, persze, motoroztok. Nektek mindenhol vannak barátaitok.

 

Ékagyúak: talán ezt még nektek sem kell magyaráznom. :P


Címkék: barátság motorozás motorosok

A bejegyzés trackback címe:

https://cinikusmotoros.blog.hu/api/trackback/id/tr468553360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása