Cinikus motoros

Ez motorozás közbeni, motorozással kapcsolatos gondolataim helye. Nem észosztás, nem én mondom meg a tutit. A hozzám hasonlóan gondolkodó őskövületekhez szólok, a magam kedvére. Ha nem ilyen vagy, csak frusztrálni fognak e sorok, sőt, legtöbb esetben érteni sem fogod a finom célzásokat, iróniát, mondanivalót. De biztos megvan a magad helye ... csak máshol. Tehát vigyázat! Felkavaró tartalom következik. :)

Friss topikok

HTML

Amikor hiányzik belőled a FOTÓ-gén :)

2022.11.12. 13:39 | Loren Kriszta | Szólj hozzá!

Az alábbi nyúlfarknyi történet ma reggel, ébredés után elevenedett fel éppen csak ébredező tudatomban.  Figyelembe véve a mai kor FOTÓ-génekkel kényszeresen megáldott emberét, a sztori, és viselkedésünk mára futurisztikus és meseszerű lett. ;) 

Jó néhány évvel ezelőtt, de 6-8 biztosan van, lebzseltünk baráti társaságunkkal a Velencei tó partján megrendezett fél-hetes hosszúságú rockabilly bulin. Csodálatos idő, tán túl csodálatos is, jóval harminc fok felett, szél sem rezdül. Hiába a hűvösségével csalogató víz, az egész banda a fűzfák árnyékában álldogáló motorok és megbújó sátrak között döglik talpig strandszerkóban. Fotoszintetizálunk. Egyszer csak megáll felettünk egy fiatal nő, kezében a hubblert is megszégyenítő méretű teleobjektívvel és saccra, egy-egy motor árát kóstáló fotómasinával. Angolul szól hozzánk.

Első kérdése, mi vajon ANNAK a motorosklubnak a tagjai vagyunk-e? Nemmel történő válaszunk sem tántorítja el - vagy épp felbátorítja? Ki tudja. - hogy tovább próbálkozzon az ismerkedéssel, annak ellenére, hogy a törölközőkön ill. pokrócokon életben maradni próbáló korpuszok nem sok érdeklődést mutatnak, csak egy-egy fej emelkedik fel hangját hallván. Mondandójából kiderül, ő egy amerikai fotós (ha jól emlékszem Rachel? ), aki riportkészítés és tudósítás miatt van most itt, és szeretné ha felöltöznénk MOST, és ő csinálna rólunk fotókat. Közben mosolyog fel sem merül benne, hogy nemleges választ kap, hiszen szerepelni jó. Amerikai újságban pedig még jobb.

Nos, nem tudom ezekre a sorokra te vagy a pulzusod felugrott-e, de hogy közülünk senki meg sem mozdult továbbra sem, azt elhiheted.

-Nincs az az isten hogy én most beöltözzek; gyere vissza estére, akkor úgyis felöltözünk a koncertekre; mi vagyok én bohóc? -És még pár hasonló véleménynyilvánítás érkezik a hűs fűben fetrengőktől. Döbbent arc fogadja ezt a nem várt reakciót, majd a csaj kis téblábolás után elmegy. Nem kell sajnálni, biztosak lehetünk benne, pár méterrel arrébb talált alanyokat műfotóihoz.

Hát, így nem lettünk celebek Amerikában...sem. :)

Kép forrása: unplash.com / Jorgen Hendriksen

blog2_6.jpg


Címkék: motor harley-davidson motorosok hírnév szereplés

A bejegyzés trackback címe:

https://cinikusmotoros.blog.hu/api/trackback/id/tr10017976790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása