Cinikus motoros

Ez motorozás közbeni, motorozással kapcsolatos gondolataim helye. Nem észosztás, nem én mondom meg a tutit. A hozzám hasonlóan gondolkodó őskövületekhez szólok, a magam kedvére. Ha nem ilyen vagy, csak frusztrálni fognak e sorok, sőt, legtöbb esetben érteni sem fogod a finom célzásokat, iróniát, mondanivalót. De biztos megvan a magad helye ... csak máshol. Tehát vigyázat! Felkavaró tartalom következik. :)

Friss topikok

HTML

Ez van lányok, srácok

2022.08.03. 12:26 | Loren Kriszta | 1 komment

„Ha elmondod merre motoroztál akár csak az Ironheaddel, és közben mit éltél át és mit csináltál végig, a hallgatóság egy része nem hisz neked és ezért kinevet, a másik fele hiszi, és ezért gyűlöl, hiteltelenít”

Mondta nekem az az ember, aki mindent végigcsinált velem.

Ennyi. Nincs miről írnom, hiszen az élet mindig túlszárnyalja legmerészebb, legironikusabb gondolataimat is. A klónok pedig jobbak PR-ban. ;)

Ha kedvem lesz jövök. Most erre kevés esélyt látok. Azért jó volt néhány napja újraolvasni pár túra leírását, hiszen felelevenített és segített újra átélni jó néhány emléket, és ez a lényeg.


Címkék: előítélet irónia ironhead ironhead sportster cinikusmotorosblog

A bejegyzés trackback címe:

https://cinikusmotoros.blog.hu/api/trackback/id/tr2117899293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

baowah · http://baowah.blog.hu 2022.08.11. 21:54:22

viszlát és kösz a halakat!
süti beállítások módosítása