Cinikus motoros

Ez motorozás közbeni, motorozással kapcsolatos gondolataim helye. Nem észosztás, nem én mondom meg a tutit. A hozzám hasonlóan gondolkodó őskövületekhez szólok, a magam kedvére. Ha nem ilyen vagy, csak frusztrálni fognak e sorok, sőt, legtöbb esetben érteni sem fogod a finom célzásokat, iróniát, mondanivalót. De biztos megvan a magad helye ... csak máshol. Tehát vigyázat! Felkavaró tartalom következik. :)

Friss topikok

HTML

Zűr és zavar

2020.06.22. 21:40 | Loren Kriszta | 2 komment

Hejhó!

Rövid leszek. Úgy tűnik zavar van a térben, mert jó néhány postban táncolni kezdtek a fotók. Azaz fejre álltak, illetve megbillentek oldalra. Hiába törlöm, és töltöm fel újra, nem történik változás. Az admin oldal sem úgy jön be ahogy korábban. Nem vagyok egy számtech guru -így nem tudom mi állhat a háttérben-, paranoiás sem szeretnék lenni - hogy ki, állhat..., de ne lepődjetek meg ha egyszer csak össze és visszakavarodik minden, vagy egész egyszerűen felszívódik a blog. 

Persze minden post megvan, ahogy minden kép is. De nem hiszem hogy újra feltöltöm a kezdetektől, ha "valahogy" eltűnik az egész. FB oldalt pedig nem hozok létre.

Szolgálati közlemény vége.


Címkék: közlemény technikai hiba

A bejegyzés trackback címe:

https://cinikusmotoros.blog.hu/api/trackback/id/tr715907986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

baowah · http://baowah.blog.hu 2020.06.23. 19:42:35

ismerve a blog.hu-t, ilyenkor neha segit, ha belenezel a HTML szerkesztojebe, ha konyitasz kicsit hozza.

Loren Kriszta 2020.06.23. 22:08:26

@baowah: Köszönöm! A shovel oldal is html alapú volt, de azért inkább beszélek egy nálam jóval okosabbal. :)
süti beállítások módosítása