Cinikus motoros

Ez motorozás közbeni, motorozással kapcsolatos gondolataim helye. Nem észosztás, nem én mondom meg a tutit. A hozzám hasonlóan gondolkodó őskövületekhez szólok, a magam kedvére. Ha nem ilyen vagy, csak frusztrálni fognak e sorok, sőt, legtöbb esetben érteni sem fogod a finom célzásokat, iróniát, mondanivalót. De biztos megvan a magad helye ... csak máshol. Tehát vigyázat! Felkavaró tartalom következik. :)

Friss topikok

HTML

Segíthetsz. Segítesz?

2020.11.04. 23:01 | Loren Kriszta | Szólj hozzá!

Kommentár nélkül:

A képen a következők lehetnek: 1 személy, , szöveg, amely így szól: „GÁBOR ÉS ÉVI JÓTÉKONYSÁGI EMLÉKEST 2020. NOVEMBER 07., KŁUBHÁZ, FOKTO, DUNA-PART A megemlékezés kezdete 14 óra 18 órától Rockszegecs és Metal Daze koncertek. A családnak szánt jótékonysági felajánlásokat az alábbi OTP-s számlaszámra teheti meg minden segíteni szándékozó: FEKETE HORGONY MOTOROS KLUB 11732040 20041425”


Címkék: segítségnyújtás baleset

A bejegyzés trackback címe:

https://cinikusmotoros.blog.hu/api/trackback/id/tr6916274364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása