Cinikus motoros

Ez motorozás közbeni, motorozással kapcsolatos gondolataim helye. Nem észosztás, nem én mondom meg a tutit. A hozzám hasonlóan gondolkodó őskövületekhez szólok, a magam kedvére. Ha nem ilyen vagy, csak frusztrálni fognak e sorok, sőt, legtöbb esetben érteni sem fogod a finom célzásokat, iróniát, mondanivalót. De biztos megvan a magad helye ... csak máshol. Tehát vigyázat! Felkavaró tartalom következik. :)

Friss topikok

HTML

Fojts meg a sötétben!

2016.02.28. 17:17 | Loren Kriszta | Szólj hozzá!

Aki kiteszi magát az ablakba az megmérettetik. Alacsonyabb és magasabb mércével is. A legtragikusabb mikor abszolút kívülállókhoz jut el írásod, mert egyrészt semmit nem értenek az egészből, másrészt zömük hivatásszerű kommentelő. Ők azok, akik kiragadnak egy mondatot, vagy egyszerűen CTL C majd CTL V billentyűzettel írják be egyszer kiötölt és frappánsnak hitt véleményüket. Saját véleményüket? Kérdéses, mert az én világomban véleményed csak arról lehet, amiről van némi ismereted.

Megírtam a rockzene és motor blogot, amit a szolgáltató kitett a főoldalra (Valamit rosszul csinálok, mert egymás után rakja ki a postjaimat.)Válaszul persze jöttek Bubukák a sötétből –blogomhoz viszonyítva- csapatostul a panel dumáikkal ill. sztereotípiáikkal.

Mindössze egyetlen értelmes hozzászólás. A szájbertér csodálatos világa.

Egyiknek műmájer vagyok, a másiknak meg mosdatlan bunkó. Ilyen ez a rock szakma. :)

 

A cím forrása: Road zenekar egyik dalcíme. Miért épp ez? Gondolkodj. ;)

 

 


Címkék: blog gondolat értékrend trollok

A bejegyzés trackback címe:

https://cinikusmotoros.blog.hu/api/trackback/id/tr448426476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása