Cinikus motoros

Ez motorozás közbeni, motorozással kapcsolatos gondolataim helye. Nem észosztás, nem én mondom meg a tutit. A hozzám hasonlóan gondolkodó őskövületekhez szólok, a magam kedvére. Ha nem ilyen vagy, csak frusztrálni fognak e sorok, sőt, legtöbb esetben érteni sem fogod a finom célzásokat, iróniát, mondanivalót. De biztos megvan a magad helye ... csak máshol. Tehát vigyázat! Felkavaró tartalom következik. :)

Friss topikok

HTML

Játszod a szerepet...

2015.03.06. 14:06 | Loren Kriszta | 2 komment

Majdnem tíz éve lepett meg Nana a francia Wild néhány lapszámával. Azóta rákattanva követem őket, hiszen a stílus amit közvetít, a motorok, amiket bemutat közel állnak hozzám. Elsősorban öreg harlikkal, és minden csillogás-pompa nélkül motorozó arcokkal és túrákkal foglalkozik.

A napokban a közösségi portálon több motorozással, motoros kultúrával foglalkozó profilon - így náluk - is keringeni kezdtek azonos témájú fotók. Fotók, melyek valódi kalandokat, életképeket mutatnak be, köztük ezt a tipikus szállásmódot, ami főként vadkemping esetében praktikus. És persze vannak fotók, fotósok melyek sok esetben remek üzleti érzékkel rátapintva az e képek által generált igényre és lehetőségre, ezeket etalonnak tekintve lemásolják. Nem újkeletű divat műmájeréknél és magukat rohadt keménynek mutatóéknál, egy-egy jól megkomponált fotósorozat,  az ilyen fotók, beállítások lekoppintása. Nem tudják, hiába erőlködnek, a fotókról süt a mesterséges izzadtságszag. Nem tudják, mert elhiszik megjátszható. Így kíváncsiak várom az ilyen jellegű képeket:

csendelet.jpg                                                     

Szerintem tele lesz vele a trollok miatt általam egyre ritkábban látogatott oldal. :)

 

 Kép forrása: https://www.facebook.com/wildmotorcyclesmagazine?fref=ts


Címkék: exhibicionizmus harley-davidson értékrend biker ironhead sportster bizonyítási kényszer cinikusmotorosblog motoros fotók

A bejegyzés trackback címe:

https://cinikusmotoros.blog.hu/api/trackback/id/tr67225165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bq 2015.03.10. 13:36:30

Meg is volt... ennek a kis reklámfilmnek a vége fele: www.youtube.com/watch?v=uJm3yZz1Ri4

Loren Kriszta 2015.03.10. 21:10:16

@Bq:
Úrinő biztosra nem fogad. :D
Ez gyorsan ment. Köszi!
süti beállítások módosítása