Cinikus motoros

Ez motorozás közbeni, motorozással kapcsolatos gondolataim helye. Nem észosztás, nem én mondom meg a tutit. A hozzám hasonlóan gondolkodó őskövületekhez szólok, a magam kedvére. Ha nem ilyen vagy, csak frusztrálni fognak e sorok, sőt, legtöbb esetben érteni sem fogod a finom célzásokat, iróniát, mondanivalót. De biztos megvan a magad helye ... csak máshol. Tehát vigyázat! Felkavaró tartalom következik. :)

Friss topikok

HTML

Rockabilly, motorok, csajok, vízpart - Lakeside Weekend

2015.06.30. 19:02 | Loren Kriszta | Szólj hozzá!

agard_cinikus3.jpg

Nem szoktam reklámozni. Sőt, mivel úgy vélem a negatív reklám is reklám, sok esetben emiatt nem írtam meg jól behatárolható eseményeket, rendezvényeket. Köztük egy ócska koppintást.

Annak a bulinak a koppintását, amit most figyelmetekbe ajánlok. Merem, hiszen akik személyisége olyan távol áll tőlem, mint az Ironhead a GSXR-től, nem fognak ideözönleni. Az eredetijét a Csajok a motoron oldalra írtam, ott még a mai napon nyerhettek egy jegyet a bulira.

 22. Lakeside Weekend

2015 július 02-05.

Agárd, Park Kemping.

Ízlelgesd, mert ott leszel! Négy nap lazulás, rock’and Roll és Rockabilly, pörgőszoknyák, jampecok és jampipik. Itt senkit nem érdekel mit mutat a mérleg, melyik lábad van tánc közben útban, milyen motorral érkezel. Négy nap a vízben és a vízparton, kulturált körülmények és vidám emberek között.

agard_cinikus.jpg

Relaxálj, csukd be a szemed és képzeld el, hogy lebegsz a vízben, közben a vízparti színpadon szól az élő rockabilly, csak neked keverik a koktélt, és ujjtörésig megy a lábtengó. Combig érő vízben folyik a táncverseny, röpülnek a copfok. Este aztán úgy érzed beültél Marty McFly és Doki időgépébe. Körülötted megelevenedik a ’60-as évek. De az sem baj, ha te egy farmer, póló kombóban ropod hajnalig, majd néhány óra alvásnak álcázott vízszintes póz után kora reggel vár a „Kockás” finom és emberbaráti áru reggelijével, életmentő kávéjával. Aztán hajrá, indulhat körbe-körbe az izgalmas amerikai autók bámulása, motorosok és motortalanok közös világmegváltása, szuvenírek, jampec cuccok begyűjtése, hogy aztán beköszöntsön újra az este, vele az őrülettel. Koncertek a színpadokon és jammelés a büféknél. Hot dog, coca-cola.

Tudod?! Agárd, Július 2-5. Lakeside Weekend!

 agard_cinikus2.jpg

 

agard_cinikus4.jpg


Címkék: motorok rockabilly rock and roll vízpart amerikai autók Lakeside Weekend

A bejegyzés trackback címe:

https://cinikusmotoros.blog.hu/api/trackback/id/tr967586330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása