Cinikus motoros

Ez motorozás közbeni, motorozással kapcsolatos gondolataim helye. Nem észosztás, nem én mondom meg a tutit. A hozzám hasonlóan gondolkodó őskövületekhez szólok, a magam kedvére. Ha nem ilyen vagy, csak frusztrálni fognak e sorok, sőt, legtöbb esetben érteni sem fogod a finom célzásokat, iróniát, mondanivalót. De biztos megvan a magad helye ... csak máshol. Tehát vigyázat! Felkavaró tartalom következik. :)

Friss topikok

HTML

Menj tovább...

2014.05.21. 08:38 | Loren Kriszta | Szólj hozzá!

Komolyan mondom nem értem az embereket.

Van a vulgáris mondás: ha valaki prostituáltnak áll, ne csodálkozzon ha meghágják.

Ha valaki elmegy egy veterán rendezvényre, ne csodálkozzon ha veterán motort lát. Ha veterán motort lát, annál bizony előfordul hogy nehezebben indul, főleg ha érdeklődő taplók jól meghúzkodják a gázkart, és ezáltal gyakorlatilag megfullad a benzinben a motor.

Veteránbörzére vonul a sokadalom. Köztük rojtosék is. Élvezik a hétvégi motoroslétet. Asszonyok hurkáit bőr és spandex cuccok igyekeznek kordában tartani, férjeik méretes pocakján farkasfejek ásítoznak. Hangosak, hiszen ők most motoros rendezvényen vannak. Aztán már nem kell magukat szórakoztatni, hiszen amott a fent leírtak miatt „megfullasztott” 1967-es motorba próbál gazdája életet lehelni a berugókaron sámánkodva. Hangos röhögések, majd egyikük „betoljuk?” kérdésére saját viccüknek örülő felnyerítés érkezik a kötözött sonkás társaságtól. Az öreg harli közben életre kel, gazdája szájából feltétlen reflexként egy sikkes köpet landol a flaszteren, és rájuk sem nézve elindul ki a parkolóból. Ekkor a hangadó széles, „csak vicceltem” mosollyal képén felé kezd futni.

Vajon mire számított?


Címkék: cinizmus harley-davidson undor veterán motor harli

A bejegyzés trackback címe:

https://cinikusmotoros.blog.hu/api/trackback/id/tr776179519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása