Cinikus motoros

Ez motorozás közbeni, motorozással kapcsolatos gondolataim helye. Nem észosztás, nem én mondom meg a tutit. A hozzám hasonlóan gondolkodó őskövületekhez szólok, a magam kedvére. Ha nem ilyen vagy, csak frusztrálni fognak e sorok, sőt, legtöbb esetben érteni sem fogod a finom célzásokat, iróniát, mondanivalót. De biztos megvan a magad helye ... csak máshol. Tehát vigyázat! Felkavaró tartalom következik. :)

Friss topikok

HTML

Készen állsz? Nyakunkon a jubileumi, a 25. Lakeside Weekend

2018.06.25. 21:04 | Loren Kriszta | Szólj hozzá!

Cactus megkérdezte lenne-e kedvem egy beharangozót írni a 25. Jubileumi Lakeside Weekendhez.

Volt. :)

Miért? Mert kedvelem a bulit. Ha érdekel miről is van szó, olvasd el. A post végén találsz egy linket, arra kattintva jegyet nyerhetsz!

lakeside2018.jpg

 

No, rendben vannak a szabadnapok Július 5 és 8 között? Bár remélem, maradsz kilencedikéig, azaz hétfő délelőttig.

Hogy mihez és miért kell a szabadnap? Hát a Lakeside Weekend miatt. Ne mondd, hogy elfelejtetted?!  Igen. Pontosan.

2018.július 5. és 8., akarom mondani4. és 9. között Lakeside Rock & Roll és US Car Weekend, Agárdon a Park Kempingben.

 

Úgy-úgy bizony. Mégpedig ez már a 25.

Na, megvan már? Hát persze hogy megvan! Ez az a buli ahol csütörtöktől vasárnap éjszakáig szól a rockabilly, tódulnak az autentikus és kevésbé autentikus arcok, krúzolnak a menő verdák.

Igen, jó a memória egység! Csütörtökön bemelegítés. Tubus és DJ Johnny kavarják szédületesen a klasszik lemezeket, hiszen a kemény mag ilyenkor már itt van! ;)

Sőt! Idén egy bónusz nappal meghosszabbodik a buli, így akár már július negyedikét is itt ünnepelheted ha akarod, hiszen szerdára benyomtak a fiúk egy plusz napot, mikor nincs program, de a sátorhelyed már biztos no és persze a tó sem megy már sehova. Magyarul zenebona nincs, de a sátrad már felállíthatod és ázhatsz a Velencei tóban a négy napos bérlet árában. Számolj csak utána? Van még kérdés? Nincs kérdés. J

Pénteken és szombaton négy-négy zenekar a nagyszínpadon. Aha. Igen, én is láttam Prison Band Special lesz. Gondolom Cactus és társai kirukkolnak valami hatalmassal, ez lehet a speciál, hiszen ez mégiscsak a huszonötödik!

25! Úristen negyed század. Pfff. Ha pár éve Cactus azt mondta jönnek az első Lakeside (akkor még Cadillac Víz-party Rock & Roll Fesztivál és Sátortábor) bulikon nagy eséllyel összehozott gyerekek is , akkor most kik jönnek? Három generáció… vagy inkább négy?  

Node ott tartottam, hogy nagyszínpad és a nyolc zenekar, köztük több külföldi. Ugye nem gondoltad komolyan hogy ennyivel kell beérnünk? Lesz idén is vízparti színpad, hogy a vízben lebegve, az előző este fáradalmait kiáztatva, vagy ha úgy lesz kedvünk a színpad előtt rokizva hallgassuk a jobbnál jobb rockabilly bandákat. Nem, psycho még mindig nem lesz. Inkább a klasszikusabb, jól táncolható, könnyedebb dalok. Nyugi! Lesz a Rocker is! ;) Sőt, tán még az I Ain't Got You is. Igen, Ford Fairlane meg az a bizonyos ’65-ös Cadillac. Hát persze!

De napközben sem fogunk unatkozni az biztos! Egyrészt végigjárjuk a kempinget és jól megbámuljuk az oldtimer, vagy tán nem is annyira oldtimer, ám egyedileg alakított kocsikat, motorokat. Másrészt idén is lesz Játéksziget. Pofán csúszhatunk a sampontól síkossá tett plasztik csíkon, vízi röplabdázhatunk, vagy csocsózhatunk akár. Emlékszel, régen a motoros bulikon volt blokk, illetve rönkhajító verseny. Most itt is lesz! Mármint blokk akkor, ha kiszereljük a motorodból, ám hogy rönk lesz, az tuti!

De milyen rockabilly buli, ahol nem mérettetik meg a séróbárók egyik feltűnő dísze, a barkó?! Kíváncsi vagyok, szőrös pasijaink mivel lepnek meg minket a Barkó-báró versenyen! Végre ők is mutogatják magukat.

A vízi táncversenyen én most sem indulok, de téged feltétlenül megnézlek! No és persze a sör fanok biztos beneveznek az esti sörivó versenyre! Kinek nem jön jól egy korsó jéghideg potyasör! ;)

Nincs egy rongyod, amit felvennél? Múltkor mondtam már jöhetsz akár farmer-póló kombóban, de a Lakeside-on is tudsz venni akár Ticci ruhát, kiegészítőt, meg még ezerféle igazán menő dolgot!

ls2018.jpg

Sőt! Már most rendelhetsz pólót! Mármint a 25. Lakeside Weekend jubileumi pólóját. Ha eszembe jut milyen jó ránézni és viselni a 2007-ben vásároltat, tuti hogy ebből is venni fogok. Persze a belépőhöz kapunk megint matricát is, amitől lassan olyanok lesznek motorjaink, mint egy ex-NDK-s túra MZ. J

Szóval napközben nyár, pancsolás, játékok, kora délutántól éjszakáig koncertek. De még ekkor sincs vége, hiszen itt vannak a felalázó autócsodák a platón táncoló vidám csapatokkal, vagy a büfésor előtt driftelő lóerőgyárakkal.

Mert itt mindenki vidám. A feszengés, a szigor máshol marad. Valahol kint, napjainkban. Hiszen ez az ötvenes - hatvanas évek, a lazaság, a tánc, a pörgős szoknyák, creeperek, vagy épp tornacipők, röppenő copfok, szűk farmerek, koponyák és cseresznyék világa.

Egy olyan kor, amikor minden élhető és emberi.

Sok motoros van. Egyre több. Mindenféle. Nincs kirekesztés. Nem kell sokat kóvályognod hasonszőrűek után kutatva, hiszen a bejáratnál becsekkolást követően a markodban tartott matrica, valamint az ajándék óvszer zsebedbe süllyesztése után csak a szemben található placcra kell navigálnod a motorod. Minden a közelben van. Büfék, fürdők. Nem is kell beljebb menned. Majd csak később, a bambulás, a motorozás miatt. De ezt már tudod, csak azért írtam le, hátha a haverod is eljönne, aki még nem volt sosem. Hiszen évről évre jönnek új arcok is.  Nem baj ha Lakeside-szűz, hiszen csak egyszer jön el, és eztán ő is Lakeside-addikt lesz, mint mi.  Hely mindig van, mert a sátorhelynek alkalmassá nyilvánított helyek száma és a fantázia végtelen.

ls2018_2.jpg

A jammelést meg majdnem elfelejtettem! Pedig milyen jó is az! Emlékszem, minden este, sokszor hajnalig tart a közös spontán muzsikálás. Az a hangulat utánozhatatlan! Épp ezért maradunk most is hétfő délelőttig, hiszen a vasárnap esti vízparti színpados közös örömzenélést idén is látni kell. Persze a hajdani utcabálok és „Forró rágógumi” korszakát idéző lámpafüzérek alatti hencsereken koktélt szürcsölgetve, hogy’ máshogy!

Nem emlékszel mindenre? Nem is voltál mindegyiken? Sebaj! Én sem! De figyelj, itt vannak képek a korábbi bulikról. Csemegézz!

https://www.facebook.com/lakesideweekend/

Akkor hát ott találkozzunk!  Találkozunk! ;)

 agard2014_287.jpg

 

lakeside2016_291_1.jpg

lakeside2016_314.jpg

 

Négy nap buli, négy nap lazaság, jó zene, tuti járgányok, vízpart. Ez minden pénzt megér, de te most megnyerheted…

ITT:


Címkék: oldtimer motorok rockabilly Lakeside Weekend rockabilly hétvége

A bejegyzés trackback címe:

https://cinikusmotoros.blog.hu/api/trackback/id/tr3814071335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása