Cinikus motoros

Ez motorozás közbeni, motorozással kapcsolatos gondolataim helye. Nem észosztás, nem én mondom meg a tutit. A hozzám hasonlóan gondolkodó őskövületekhez szólok, a magam kedvére. Ha nem ilyen vagy, csak frusztrálni fognak e sorok, sőt, legtöbb esetben érteni sem fogod a finom célzásokat, iróniát, mondanivalót. De biztos megvan a magad helye ... csak máshol. Tehát vigyázat! Felkavaró tartalom következik. :)

Friss topikok

HTML

Eszti

2017.09.24. 17:37 | Loren Kriszta | Szólj hozzá!

Próbálok viccelődni, persze élcelődni is, hiszen ez utóbbi úgy hozzám nőtt, ahogy a szívem dobog a mellkasomban. Próbálkozom, terelek, de nem megy. Nem megy, mert gondolataim minduntalan egy ősrégi, ámbár bennem behegedhetetlen sebet okozó mai eseményen járnak. Esemény? Milyen fura ez a kifejezés. E szó kapcsán illene valami pozitívra gondolni. Annak úgyis nagy keletje van mostanság. Elmosni, eltagadni ha valami fáj.  Terelek, viccelődöm, napozom. És közben eszembe jut akkor, azon a szombati napon is viccelődtünk. Motoroztunk is. No meg készülődtünk az előttünk álló éjszakára, a bulira. Esteledik. Páran elmennek tankolni. Elmennek és egyikük többé sosem jön vissza. Nem jöhet. Már csak a földön fekvő motort látjuk, az aggódó arcokat. Emlékszem akkor is tagadtam. Hiába.

Azt gondoltam hiánya pótolható, feledtethető. Enyhül persze, hiszen nem ma volt, ám helyét soha senkinek nem sikerült betölteni. Akkor, 29 éve az a részeg sofőr nem egy embert ölt meg. Jóval többet. Többünket. És ma megint itt az évforduló. Felednem kellene, tagadnom. Nem megy. Ma motor közelébe sem mentem. Nincs parádé, nincs jajveszékelés, csak csendben nyomorgok. És mielőtt beleőrülnék, kiírom. Ez van.


Címkék: motor barát

A bejegyzés trackback címe:

https://cinikusmotoros.blog.hu/api/trackback/id/tr7712893092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása