Cinikus motoros

Ez motorozás közbeni, motorozással kapcsolatos gondolataim helye. Nem észosztás, nem én mondom meg a tutit. A hozzám hasonlóan gondolkodó őskövületekhez szólok, a magam kedvére. Ha nem ilyen vagy, csak frusztrálni fognak e sorok, sőt, legtöbb esetben érteni sem fogod a finom célzásokat, iróniát, mondanivalót. De biztos megvan a magad helye ... csak máshol. Tehát vigyázat! Felkavaró tartalom következik. :)

Friss topikok

HTML

Totall Recall - Emlék(más?)

2016.03.04. 22:32 | Loren Kriszta | Szólj hozzá!

Pár napja, mikor robbant a blog, levelet kaptam. Levelet, egy felvidéki motorostól. Nem csupán további érdeklődéséről és szimpátiájáról biztosított, hanem második üzenetváltásunkkor küldött is valamit.

Képeket. Mint írta, egyre több postot olvasva kezdett számára gyanússá válni a dolog. Mármint mi, azaz összeszokott csapatunk. Utazásaik során sok motorossal találkoznak, de minket valahogy megjegyeztek. :)

Mikor traktorjainkkal keresztül-kasul járunk az öreg kontinensen, olykor-olykor összefúj a szél más motorosokkal. Van, kikkel csupán egy-egy biccentésig, van kikkel pár mondatig, és vannak, akikkel olykor napokig együtt múlatjuk az időt. Így találkozhattunk már régi ismerősként osztrák-olasz Veterama árus harlis kollégákkal Litvániában, így látott vendégül minket és nyújtott számunkra segítséget a bosnyák Gremium MC, és a sor végtelen. Olykor persze magyarokkal is találkozunk.

Szóval a képek. Nézem a fotókat és Joker vigyor terül el a képemen. Hiszen ez Nessebar! Azonnal pereg a film. Igen, éppen a várnai Wild Children MC kedves vendéglátását követően vettük az irányt a barátságos kis Szozopol felé, útba ejtve Nessebart. Már az óvárosban bandukolva meglepetés ért minket, mikor egy gyümölcsöket áruló hosszú hajú rocker, beszélgetésünket hallva utánunk kiabált. Hogy mit? No, majd megírom. ;)

Szóval motorjainkhoz visszatérve megfialt motorpark várt minket. Szlovák rendszámú motorok parkoltak mellénk. Szlovák rendszám, de zömében felvidéki magyarok. Váltottunk pár mondatot, ők oda igyekeztek, ahonnan mi jöttünk. A várnai motorostalálkozóra.

Most ezek a 2012-ben készült képek néznek velem farkasszemet a monitoron!

Nem tudok erre mást mondani, mint amit Attila írt, akitől érkeztek.

Kicsi a világ!

Köszönöm! Köszönjük!

blog3.jpg

 

blog6.jpg

 

 

blog4_1.jpgAkiktől a fotókat kaptuk

 

blog7.jpg

 

blog2.jpg

 

 


Címkék: motorostúra túrák motorosok shovelhead ironhead harli öreg harlik Bulgária Nessebar

A bejegyzés trackback címe:

https://cinikusmotoros.blog.hu/api/trackback/id/tr248445400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása