Cinikus motoros

Ez motorozás közbeni, motorozással kapcsolatos gondolataim helye. Nem észosztás, nem én mondom meg a tutit. A hozzám hasonlóan gondolkodó őskövületekhez szólok, a magam kedvére. Ha nem ilyen vagy, csak frusztrálni fognak e sorok, sőt, legtöbb esetben érteni sem fogod a finom célzásokat, iróniát, mondanivalót. De biztos megvan a magad helye ... csak máshol. Tehát vigyázat! Felkavaró tartalom következik. :)

Friss topikok

HTML

Motoros ValóságShow

2015.02.27. 15:21 | Loren Kriszta | Szólj hozzá!

Kering a neten egy első pillantásra fantasztikusnak tűnő „állás” lehetőség.

Fantasztikus, hiszen minden motoros álmát ígéri. Motorozás két hónapon keresztül, a móka végén nem kevés költőpénz, amit megfejelnek egy túra Harley-Davidsonnal.

Kell ennél több? Nem igen. Bár a motor típusa nem az esetem, de az árából kijönne egy Panhead. :)

Motorozni, csavarogni szeretek, írni is írok, vannak olyan elvetemültek, akik szerint nem is rosszul. Rengeteg hely van, ahova tervezem eljutni még az idősek otthonában dolgozó ápolónőket őrületbe kergetés előtt, így rákattintok az ígéret földjét jelentő linkre.

Kattintok, olvasok és lelkesedésem lelohad. Úgy rakom össze a dolgot, hogy egy kábé „ A világ legjobb motoros útjai”, lánykori nevén: World's Greatest Motorcycle Rides kerekedik ki belőle, csak itt te alakítod Henry Cole-t.

Miért gondolom ezt? Azért mert a feltételek között letapadtam egynél, miszerint a túra alatt végig követ egy tévéstáb. Na nem! Még csak az kellene, hogy a seggemben legyen éjjel-nappal pár outsider. Mivel kőkemény üzletről van szó, gondolom az útvonal tervezésébe is besegítenek, de főként a szállások és látnivalók kiválasztásánál bízhatsz bennük. ;)

Elképzelem, ahogy csapatunk stílusában túrázni kezdenék. Egész napos motorozás és bóklászás, a pokrócos reggeli és előre nem sejthető vacsora és a szállás között. Úttalan utakon („festői szépségű út” Copy by Titkos :P ), való VALÓDI eltévedés. Szerelgetések, a gyapotföldi szökevény gyári munkás felmenőinek emlegetése közepette (ne rémüldözz, nem rasszizmus! Ez van! A legtöbb HD kétkezi munkás színes bőrű). Embertömeg, így a rém populáris látnivalók elkerülése (najó, pár azért kihagyhatatlan). Olyan emberekkel való összeverődés, amitől egy producer, "nem képernyőképesek" sikkantással elájul. Szállás ad hoc alapon, mikor már lefordulsz a motorról. Ruházat kimerül a farmer-bakancs-bomber szentháromságában, a plexi nélküli sisakról nem is beszélve, sőt, egyetlen rongyon sem virít semmilyen egész estét betöltő reklám.

Valahogy az az érzésem nem a mi minden formaságtól mentes csapatunk által megtestesített stílusra gondoltak a pályázat kiírói. :)

Apropó csapatunk. Vannak dolgok amikben magányos farkas vagyok. De ez nem az. Barátaim nélkül csak cifra nyomorúság lenne minden Holiday Innben eltöltött svédasztalos vacsora.

bolgar_tura_497.jpg

Szerbia:Körülnézve a feketelábúak nemzetsége vett körül minket, így jobbnak láttuk összebújni.

 

 

bolgar_tura_485.jpg

 Az úri közönség estebédjét fogyasztja a Ritz-ben. :)


Címkék: harley-davidson shovelhead ironhead sportster shovel túra Harley pályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://cinikusmotoros.blog.hu/api/trackback/id/tr917225377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása