Cinikus motoros

Ez motorozás közbeni, motorozással kapcsolatos gondolataim helye. Nem észosztás, nem én mondom meg a tutit. A hozzám hasonlóan gondolkodó őskövületekhez szólok, a magam kedvére. Ha nem ilyen vagy, csak frusztrálni fognak e sorok, sőt, legtöbb esetben érteni sem fogod a finom célzásokat, iróniát, mondanivalót. De biztos megvan a magad helye ... csak máshol. Tehát vigyázat! Felkavaró tartalom következik. :)

Friss topikok

HTML

Munkalehetőség....

2014.04.21. 17:36 | Loren Kriszta | Szólj hozzá!

motoroshang.jpg

 

A www.motoroshang.hu webrádió keresi új munkatársait!

Ha úgy érzed, hogy jó műsorvezető válna belőled, mutasd meg mindenkinek! Legyél TE  is csapatunk tagja.

Versenyt hirdetünk, ahol új munkatársakat toborzunk magunk köré. A jelentkezéshez nem kell mást tenned, minthogy küldesz a www.facebook.com/motoroshang oldalra ÜZENETBEN vagy a cheat.motoroshang@gmail.com-ra e-mailben egy 30 másodperc hosszú videó vagy hanganyagot, amin egy próbaadást készítesz éppen, valamint egy pár soros bemutatkozást, hogy miért érzed magad erre alkalmasnak, hogy milyen műsorban gondolkodsz és hogy ki is vagy te. Ez tulajdonképpen az első fordulója a versenynek. A beérkezett anyagokat egy 5 tagú zsűri fogja értékelni, majd a kiválasztottakat értesíteni itt, illetve a facebookunkon is, illetve a szerencsések neve elhangzik majd a Cheat című műsorunk aktuális adásában is.

A jelentkezésnek még két további feltétele a számtógépes és a rockzenei ismeret is, lévén hogy internetes rockrádió vagyunk.

A második forduló a Route66-ben lesz, ahol egyébként nem túl régóta  a stúdiónknak is remek bázisa van. Itt a kiválasztottakat néhány próba alá vetjük(élő műsorvezetés, konferálás, interjú készítés stb...) amit a zsűri és a helyi közönség is értékel. Ezután kiválasztja csapatunk azt az 5 szerencsést akit attól fogva kollégájaként üdvözöl.

Nekik itt véget ért a verseny, ám a többieknek sincs veszve semmi, de rájuk vár egy harmadik forduló, ahol a rádió közönségét meggyőzve kell szavazatokra szert tenniük a facebook oldalunkon, így további 2 szerencsés kerülhet be köreinkbe

A jelentkezés Május 31-ig tart!

Sok sikert mindenkinek!

Tartozz Te is közénk!

 


Címkék: motor

A bejegyzés trackback címe:

https://cinikusmotoros.blog.hu/api/trackback/id/tr96066405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása