Cinikus motoros

Ez motorozás közbeni, motorozással kapcsolatos gondolataim helye. Nem észosztás, nem én mondom meg a tutit. A hozzám hasonlóan gondolkodó őskövületekhez szólok, a magam kedvére. Ha nem ilyen vagy, csak frusztrálni fognak e sorok, sőt, legtöbb esetben érteni sem fogod a finom célzásokat, iróniát, mondanivalót. De biztos megvan a magad helye ... csak máshol. Tehát vigyázat! Felkavaró tartalom következik. :)

Friss topikok

HTML

Megvan minden. Indulhatunk?

2022.02.04. 13:40 | Loren Kriszta | Szólj hozzá!

- Szia! Egy spontán motorozás?

- Oké, persze. Készülök.

- ???

- Ja, semmi csak: átöltözöm a Cordurába, felhúzom a speckó csizmám, felveszem a motoros maszkot. Ráillesztem tartójára a gps készüléket, megnézem fel van-e töltve az okostelefonom, elteszem a szelfibotot, felveszem a protektorokat, gerinc, térd, könyök, oké, megvan. Beillesztem a sisakbeszélőt, a motoros bluetooth-t. Kell még az usb töltő alj. Felkapom a légzsákmellényt, a láthatósági mellényt, az utaskapaszkodót,, hátha lesz egy potya fuvar. Felrakom a kesztyűre a plexitörlő gumit ki tudja, lehet esni fog. Ja, el ne felejtsem a tárcsafékzárat, no meg az abus láncot, a kormányzárat. Szélvédő rendben. Tanktáska hátha...

-Tudod mit, hagyjuk, hazaértem. Jó kis kör volt.

 

rider and pillion with motorcycle bluetooth headsets

 

 

Gyk.: A fenti sorok tartalmaznak némi túlzást, iróniát. Ha nem érted, akkor számodra ez a teljesen normális motorozás indulási rítus. Nincs ezzel gond, csak számomra érthetetlen, és pont a lényege veszik el a történetnek. De én egy őskövület vagyok. Meghalok ezek nélkül? Meg...és velük is.

 

Kép forrása: https://www.motorcycletourer.com


A bejegyzés trackback címe:

https://cinikusmotoros.blog.hu/api/trackback/id/tr5417163548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása