Cinikus motoros

Ez motorozás közbeni, motorozással kapcsolatos gondolataim helye. Nem észosztás, nem én mondom meg a tutit. A hozzám hasonlóan gondolkodó őskövületekhez szólok, a magam kedvére. Ha nem ilyen vagy, csak frusztrálni fognak e sorok, sőt, legtöbb esetben érteni sem fogod a finom célzásokat, iróniát, mondanivalót. De biztos megvan a magad helye ... csak máshol. Tehát vigyázat! Felkavaró tartalom következik. :)

Friss topikok

HTML

Vérre szomjazott a Shovel

2011.12.20. 19:42 | Loren Kriszta | 2 komment

 

 36 éves olajpumpám galád módon állt bosszút a rendszeres használatért.   Tönkrement. Mindezt heves hányással adta én, és környezetem tudtára, amin a kartellcsőhöz applikált környezetpusztító üdítős flakon is csak rövid ideig tudott úrrá lenni.
Nincs mese, cserélni kell, mert így nem lehet motorozni. Illetve lehet, csak eléggé macerás. A rapszodikusan megtelt üveg tartalmát visszaadni jogos tulajdonosának, az olajtartálynak, a térdig olajtól tocsogó farmeromról és cizellált idegrendszeremről, no és Titkos kereke elég pattanó olajbombáról nem is beszélve.
Mivel a műtéthez szét kell kapni az egész blokkot, arra időzítettük mikor kicsi az esélye hogy fetrengeni fogok a motorozási vágytól.
Ez a nap három hete érkezett el, azonban az elmúlt időszak elhanyagoltságát nem hagyhatta FP megtorlatlanul, így röhögve mutatott középső ujjat az indítási procedúrára. Ok, akkor töltés. De hogy ne teljen tétlenül az idő, az ÚR beindította a shovelt, majd bütü ujjaival és egy rongy hathatós segítségével matatni kezdett.
Ha harc, hát legyen harc!
Kezét csonkolom! Köszönt a bordásszíj.
Szerencsére a feszítéstől a motor lefulladt, szíj szakadt. Pár hét elteltével már elég jók a kilátások.
Jelenlegi állás: Szíjtépő vs. Shovel 1:1

 
Szemészeti bérletünk lejártával végre használatba vett védőszemüveg után most ezt a táblát ugrasztom fel a falra.
 
 
 
 
 

 

 


Címkék: shovelhead vashenger ironhead harli shovel olajpumpa bordásszíj ironhead sportster vashengeresek

A bejegyzés trackback címe:

https://cinikusmotoros.blog.hu/api/trackback/id/tr343478941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Loren Kriszta 2011.12.22. 13:09:39

Provokálásra kaptam a facebookon hideget-meleget. (nem baj, olykor kell hogy a hóhért akasszák) Mivel nem adtam át lektorálásra, maradt benne pongyola műszaki megfogalmazás. Így marad. Ez is én vagyok. Továbbra sem fogok műszaki okosságokat írni, sem netről leszedett képeket feltenni, sem arról írni mi a trend a motoros kendők között.
Nem vette kedvem, ha lesz időm elkészül a Veterama és a Superrally. Csak hogy legyen miről beszélni ;)

Loren Kriszta 2012.03.27. 12:34:50

Akkor egy kis utóélet. :)
Ebcsont beforrt, új szíj van. Első az ember kezére vonatkozik, a második a SHOVEL-re. Csak hogy egyértelmű legyen. :P
IRONHEAD SPORTSTER: KIVETTÜK a blokkot (pasi vette én néztem). Olajpumpa működik, viszont jóval vastagabb tömítés volt benne mint kellett volna (nem mi tettük bele). Eddigi motorozások alkalmával rendesen muzsikál (bár az olaj kicsit habosodik), úgy tűnik ez volt a gond.
süti beállítások módosítása