Cinikus motoros

Ez motorozás közbeni, motorozással kapcsolatos gondolataim helye. Nem észosztás, nem én mondom meg a tutit. A hozzám hasonlóan gondolkodó őskövületekhez szólok, a magam kedvére. Ha nem ilyen vagy, csak frusztrálni fognak e sorok, sőt, legtöbb esetben érteni sem fogod a finom célzásokat, iróniát, mondanivalót. De biztos megvan a magad helye ... csak máshol. Tehát vigyázat! Felkavaró tartalom következik. :)

Friss topikok

HTML

Rejtőzködők

2017.10.20. 21:47 | Loren Kriszta | Szólj hozzá!

Ne várd a májust, hiszen közelít a tél. Szól a nóta.  Hát sajna ez van, de gondolj bele milyen unalmas lenne 12 hónapon át folyamatosan motorozni. :P

Szerencsére van még egy kis időnk, a mazochisták és a futárok pedig nem is értik miről van szó.

Szóval a lényeg, hogy itt az ősz, és bár napközben már-már nyári meleg van, de a hajnalok, kora reggelek nem hazudtolják meg az évszakot. Mivel ingasorsú ember vagyok a napi minimum 100-120 kilométeremmel, nem válogathatok, és egyre többször – gyakorlatilag minden reggel- közlekedem a farkasvakságot imitáló ködben. Sok mindent rám lehet sütni, de hogy totojázó, nyugdíjas vezető lennék, no, azt nem. Ennek ellenére - saját hülyeségemből tanulva- vannak esetek, mikor a tempó visszafogottabbá válik, az előzést többször meggondolom, vagy kényszeredetten le is mondok róla. Ezen esetek közé tartozik a már említett utált és szemet kifolyató köd. Tudom, olvasom, mennyi gondot okoznak az ész nélkül ködlámpázók, így figyelek rá, ha utolérek valakit, ne süssem ki a szemét. Persze olykor előfordul, hogy az enyémet sikerül, de nem érzem annyira gyakorinak és bántónak, mint amennyire mostanában felkapott téma lett. Sokkal nagyobb gondként élem meg, hogy egyre többször nem ettől kell tartanom, hanem épp ellenkezőleg! Gyakorlatilag minden alkalommal van legalább 2-3 hülye, aki lakott területen kívül is csak MENŐfényt használ, ami ugyebár hátul semmi. Biztos nagyon kúúl és az „utcai versenyző vagyok” életérzést adja az első két kis szűk fényforrás, hiszen szigorú tekintettel ruházza fel átlagos kocsinkat, ám a maihoz hasonló 3 csíkos ködben a semmivel egyenlő. Egy ilyen baromnak köszönhetően történhetett meg, hogy ma majdnem feltoltam egy szürke pick-upot ami előttem botorkált a ködben e divathóbort miatti zéró hátsó világítással.

A braincap, vesevillantó gatya, ciciket, illetve deltákat –vagy tetkókat :) - celebráló izomtrikó, tangapapucs, rövidgatya, és társai jutnak hirtelen eszembe motoros berkekből.

És a kérdés:

Tényleg érdemes belehalni a dizájnba?!

 kod.jpg

A fotó illusztráció. Forrása: http://www.aroundtheworldin800days.com

 

Szótár kihívással küszködőknek (gyk.): Menőfény= menetfény; 3 csíkos köd= a felezővonalból hármat látsz, a többi homályba vész


Címkék: divat köd világítás menetfény

A bejegyzés trackback címe:

https://cinikusmotoros.blog.hu/api/trackback/id/tr8413046070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása