Cinikus motoros

Ez motorozás közbeni, motorozással kapcsolatos gondolataim helye. Nem észosztás, nem én mondom meg a tutit. A hozzám hasonlóan gondolkodó őskövületekhez szólok, a magam kedvére. Ha nem ilyen vagy, csak frusztrálni fognak e sorok, sőt, legtöbb esetben érteni sem fogod a finom célzásokat, iróniát, mondanivalót. De biztos megvan a magad helye ... csak máshol. Tehát vigyázat! Felkavaró tartalom következik. :)

Friss topikok

HTML

Idővonal - eSeR 2003

2017.02.03. 18:23 | Loren Kriszta | Szólj hozzá!

cinikus_13.JPG

Fotoszintetizálok a kanapén. Muzsikát hallgatok, szemem közben a velem szemben lévő valós „Idővonalat” pásztázza. A polc oldalára szegezett emlékfoszlányok között egyszer csak megakad szemem egy 2003-as emléken. Máris jön a jól ismert Joker vigyor. Nézem - nézem, és az jut eszembe, vajon júniusban mit szólnának Brnoban ha ezzel akarnék fizetni?!  :)

 img_0002.jpg

 

Igen, ez volt a 2003-as Ceske Budejovice-i Superrally hivatalos fizető eszköze. Persze megint tódulnak az emlékek ezrével. A hirtelen lecsapó, színpadot elöntő, áramot magával ragadó vihar hírére a fürdőruhákat és minden nyárias dolgot könyörtelenül kipakoltató pasi, az elnézett osztrák útelágazás, aminek köszönhetően van cseh térképünk. A 17 ezer harli dübörgése, az épp trónoló skandináv bájkerrel csupa poénból felborított toi toi, a hihetetlen mennyiségű egyedileg épített öreg Harley. Egymás ugratása. Ezernyi poén, mind-mind jön feltartóztathatatlanul.

Hmm júniusban újra…


Címkék: emlékek öreg harlik superrally Csehország

A bejegyzés trackback címe:

https://cinikusmotoros.blog.hu/api/trackback/id/tr9012180754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása