Cinikus motoros

Ez motorozás közbeni, motorozással kapcsolatos gondolataim helye. Nem észosztás, nem én mondom meg a tutit. A hozzám hasonlóan gondolkodó őskövületekhez szólok, a magam kedvére. Ha nem ilyen vagy, csak frusztrálni fognak e sorok, sőt, legtöbb esetben érteni sem fogod a finom célzásokat, iróniát, mondanivalót. De biztos megvan a magad helye ... csak máshol. Tehát vigyázat! Felkavaró tartalom következik. :)

Friss topikok

HTML

Veterama 2012 - Előétel

2012.10.18. 00:10 | Loren Kriszta | Szólj hozzá!

Vége. Elmúlt. Vagy ami többeknek számít, kipipálva.

mannheim2012_105.JPG

Ahhoz képest hogy idén nem is akartam elmenni, összességében egész jól sikerült ez az őszi Veterama. Mármint bandázásilag. Mert vas spori alkatrész nem igen akadt. Sajnos.
Pedig kihasználtunk minden rendelkezésre álló időt, még kajálni sem mentünk ki, szombaton egyben túráztuk le hat, majd 10 fokban reggel 8,30-tól este fél 8-ig a 11 óránkat. Tudjuk le az időjárás jelentést. :) Pénteken hajnalban Sinsheim, a sajtbeszerző hely felé közeledve megérkezett az ígért eső, hogy aztán csak estére unjon bele, átadva helyét a romantikus, sátorban töltött négy fokos éjszakának. Senkit ne tévesszen meg Szmöre T-shirt-ös fotója. Számára ez a nyári-téli szett, bár szombaton már ő is kabátban nyomta. Azért ha már überallesz-ék is hordozható kályhák mellett gubbasztanak, akkor az már Elefánttreffen. Najó, csak kicsit. :) Jó is az öreg Bundeswehr hálózsák! Tudják ezt árusítói is, hiszen a korábbi 12 euróról 27-re kúszott az ára, csakúgy mint a jó meleg katonai cuccoknak, esőköpenynek.

Pénteken még elviselhető volt a bambulaszám, fotózni is normálisan lehetett -már aki tud :) -, aztán szombaton hihetetlen lett a tömeg. Jocóék fordítottak is a bejárás sorrendjén, ami jó ötletnek bizonyult. Vasárnap viszont alig volt ember, ráadásul az árusok zöme is korán csomagolni kezdett, így délelőtt 11 táján már elég foghíjas volt a látvány.

Sok-sok komplett motort hoztak ki kíváncsi szemünk örömére. Mivel nem vagyunk a klasszikus értelemben vett veteránosok, és nem valószínű hogy valaha is leszünk, nem tartottuk szentségtörésnek a szépen és szakszerűen restaurált gépegységek mellett például ezt a gyönyörűséges és roppant érdekes Panhead építést,

mannheim2012_032.JPG

vagy ezt a Jap blokkos csodát,

mannheim2012_069.JPG

az ötszázas Triumph-fal együtt:

mannheim2012_055.JPG

Most itt van nektek pár kép a címben ígért előételként, hogy őket kövesse napokon belül a főétel és a desszert.

mannheim2012_024.JPG

mannheim2012_103.JPG

mannheim2012_092.JPG

mannheim2012_059.JPG

mannheim2012_049.JPG

mannheim2012_037.JPG

mannheim2012_014.JPG

mannheim2012_085.JPG

sor_1.jpg

sidecar.jpg

mannheim2012_110.JPG

indian.png

Folyt.köv.


Címkék: motor veterán börze harley veterán börze ironhead harli veterama veterán motorok Panhead vas spori

A bejegyzés trackback címe:

https://cinikusmotoros.blog.hu/api/trackback/id/tr954855365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása