Cinikus motoros

Ez motorozás közbeni, motorozással kapcsolatos gondolataim helye. Nem észosztás, nem én mondom meg a tutit. A hozzám hasonlóan gondolkodó őskövületekhez szólok, a magam kedvére. Ha nem ilyen vagy, csak frusztrálni fognak e sorok, sőt, legtöbb esetben érteni sem fogod a finom célzásokat, iróniát, mondanivalót. De biztos megvan a magad helye ... csak máshol. Tehát vigyázat! Felkavaró tartalom következik. :)

Friss topikok

HTML

Shovel Party 2012 - Vashengeres Szomszédolás

2012.08.07. 23:43 | Loren Kriszta | Szólj hozzá!

kezdo.jpg

Nem találom a 2001-es Wild-béli Shovelpartyról tudósító cikkemet, így megint dementálódó agyamra kellene támaszkodnom és így kibökni, hogy egy-egy évnyi elmaradás után, 2012-ben a tizenkettedik Shovel party volt hétvégén a burgenlandi Markt Allhauban.  Lehet hogy így van, lehet hogy nem. A lényeg, hogy ha augusztus eleje, akkor SHOVEL PARTY, ahova két év kihagyás után szombaton Sárvárról megint átruccantunk. Szokásunktól eltérően most csak pár órára, így csak megkaristoltuk a felszínt, de idén ott volt Béla és K.J. (tényleg őt nem is tudom hogy’ szólítsam :) ), akik majd részletes élmény, de legalábbis fotóbeszámolót tartanak…reményeim szerint.

Úgy kezdődött, hogy az együttállási konstellációk nem voltak megfelelőek Abaligetre motorozáshoz, így másfél perces tanakodás után úgy döntöttünk hét év után idén újra megszálljuk a sárvári várat. A pénteki koncertek közül IA és a tankok vonzottak, így bár aggódtunk nem lesz kivel dumálni kora este elindultunk…sátor nélkül, hiszem hőségriadó van vagy mi. :)

Már a kapuban vigyorgó barátba és ismerősökbe botlottunk, majd ugyanez folytatódott bent is, ahol alig tudtunk motorjainkkal leparkolni, a sátorállítás pedig komoly gondot okozott volna.

Folyt a bor, a sör, és a koncertek, majd hajnaltájban nyugovóra tértünk a két motor között kifeszített jó öreg ponyva alatt. Feküdtünk is vagy három percet, mikor a jól ismert kopogás kezdődött. Na, preventív jelleggel innen is ki leszünk tiltva!  Megeredt az eső. (Feltétlen reflexként pár havernál már kialakult láttunkra az ég kémlelése, vajh’ miért?! :)  )

A ponyva elég jól bírta, csak reggel hétre volt csuromvíz a hálózsák, a párnaként funkcionáló bomber és minden egyéb cuccunk.

shovelparty2012_009.jpg

A lényeg, hogy nehezen tértünk létre, volt jó társaság, de mikor felvonulóink visszaözönlöttek, mi felvettük a nyúlcipőt. A jó minőségű úton hamar a Markt Allhau-i placcon találtuk magunkat, bár az előző éjszaka éreztette hatását.

A korábban teljesen nyitott un. fesztiválterületet bekerítették, így a privátok akik a szomszédos kupiba igyekeznek remélhetőleg már nem tekintik vadászterepnek a jó hangulatú családias bulit.

Még le sem parkoltunk Leo 1600 köbcentis shovelje mellé, ő már jó házigazdaként pattant fel, hogy máris vendégmarasztaló pálesszel kínáljon. Erősek vagyunk, ellenálltunk, hiszen nem szándékoztuk ott tölteni az éjszakát. Ugyanezen okból néztem csúnyán mikor fiúk a söntés felé indultak. Nyertem :)

shovelp.jpg

A motorok között sok változást nem láttunk a korábbi évekhez viszonyítva, a már jól ismert motorok voltak, egy-két apróbb változtatással. Persze volt pár –számunkra- új is. Még mindig hódit a filigrán chopper, de megjelentek a cruiser formák is. Bobbert, cafe racert, deszkapályást viszont nem láttunk egyet sem. Jól belegondolva még sosem láttunk. Megjelent viszont a pintsriping, és még mindig tartja magát a flitteres kandírozott kustom fényezés. Érkezett egy szépen restaurált Indian, gyönyörű vonalvezetésű oldalkocsival, egy trike V8-as, hasleérős motorral.

Névtelen.jpgshovelparty2012_025.jpg

Na de elég ennyi szöveg, jöjjön pár kép!

shovelparty2012_010.jpg

shovelparty2012_012.jpg

shovelparty2012_014.jpg

Leoék oldala: www.shovelparty.at.

leo.jpg

Ha érdekel a buli, lesz jövőre is, ne tartson vissza ha nem shoveled van. A Pre Evoval szemben – ahol kint kell parkolni a többi járművel - ide bármilyen motorral jöhetsz, szívesen látnak!

shovelparty2012_030.jpg

shovelparty2012_031.jpg

shovelparty2012_033.jpg

shovelparty2012_043.jpg

shovelparty2012_044.jpg

shovelparty2012_046.jpg

shovelparty2012_047.jpg

shovelparty2012_058.jpg

shovelparty2012_062.jpg

sp2.jpg

shovelparty2012_040_1.jpg


Címkék: chopper vashenger ironhead harli shovel shovel party vashengerer

A bejegyzés trackback címe:

https://cinikusmotoros.blog.hu/api/trackback/id/tr474700904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása