Cinikus motoros

Ez motorozás közbeni, motorozással kapcsolatos gondolataim helye. Nem észosztás, nem én mondom meg a tutit. A hozzám hasonlóan gondolkodó őskövületekhez szólok, a magam kedvére. Ha nem ilyen vagy, csak frusztrálni fognak e sorok, sőt, legtöbb esetben érteni sem fogod a finom célzásokat, iróniát, mondanivalót. De biztos megvan a magad helye ... csak máshol. Tehát vigyázat! Felkavaró tartalom következik. :)

Friss topikok

HTML

A csíkokkal mindig baj van! ;)

2011.08.11. 21:48 | Loren Kriszta | 1 komment

 
1. csík:
 
Múlt héten Titkos büszkén tette fel shoveljére új első gumiját a már eléggé viseltes korábbi helyett, majd a próbakörön valami azonosítatlan tárgy, laza mozdulattal kifaragta belőle a középső mintát, kecses és mértani középcsíkkal díszítve azt. Nem járt örömtáncot. Mi viszont érdeklődve és kíváncsian álltuk körbe.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Szerintem remek esőgumi lenne belőle, de ő máris kicserélte.
Igaz, valamiből a gumisoknak is élni kell. :D
 
 
 
2. csík:
 
Már második úton érzem, hogy egy idő után rázni kezdi az elejét. Mármint a motorét az út. Mivel nem gyötör másnaposság, így biztos, hogy nem a kézremegés miatt ráz és főleg nem abban az irányban. A patópáli Majd megnézzük kijelentés után legutóbbi utunkon hazafelé azért kicsit megfingattuk a gumit (gyk. kiengedtünk egy kis levegőt a szabad útjára). Így valamivel jobb lett, de a lendületes kanyarokban mégis érezni, hogy gumicsere lesz ebből, csak Mannheimig bírja ki.
Azonban e hiba okán nemcsak kizsákmányoltuk (azaz csak én zsákmányolom) szegény FP-t, hanem kicsit rá is pillantottunk. Feltűnt, hogy a hátsó gumira a lánc által rajzolt spontán ikszeket kiegészítette egy mélyebb csík is.
Itt valami nem OK! És valóban. Amit láttunk az leizzasztott mindkettőnket a másodperc töredéke alatt.
Egy törött patentszem vigyorgott ránk.
 

 
Nem tudni mióta leledzik ebben az állapotban, de a lecsiszolódott szélek alapján nem ezen a 200 km-es hazaúton történt az biztos.
 
Szerencsére van otthon (milyent kérsz füstszűrőset, vagy nem füstszűrőset alapon sima és O ringes), így hamar szerviz következett.
Azért elég csúfos lett volna, ha a szem másik fele is megadja magát.
Nem szívesen kajtattam volna bolygónkat egy vashengeres spori blokk beszerzéséért, miután a lánc feltekeredve amorf ördögformára szecskázta volna a blokk belsejét. De egy elegáns piruett sem hiányzik, amit a láncon végigcsámpázva mutattam volna be a másik variáció esetén.
Mindenesetre úgy tűnik angyalkám edzésben van. Vagy a wodobabám nem jól rakták össze, de mostanában elég sok a mázli. Azt hiszem nekem is dobnom kellene annak az Antinak :)
 
 
Azért a CSÍK-ot egy formában elfogadjuk. ;)
 


Címkék: motor gumi blokk spori lánc ironhead harli shovel vashengeres

A bejegyzés trackback címe:

https://cinikusmotoros.blog.hu/api/trackback/id/tr733146995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Loren Kriszta 2012.03.27. 12:36:27

Agymosottak kedvéért:
CSÍK az a Csík család. :P
süti beállítások módosítása