Cinikus motoros

Ez motorozás közbeni, motorozással kapcsolatos gondolataim helye. Nem észosztás, nem én mondom meg a tutit. A hozzám hasonlóan gondolkodó őskövületekhez szólok, a magam kedvére. Ha nem ilyen vagy, csak frusztrálni fognak e sorok, sőt, legtöbb esetben érteni sem fogod a finom célzásokat, iróniát, mondanivalót. De biztos megvan a magad helye ... csak máshol. Tehát vigyázat! Felkavaró tartalom következik. :)

Friss topikok

HTML

Ironhead Kickstart- avagy Dancing Woman :)

2011.04.11. 14:31 | Loren Kriszta | Szólj hozzá!

 

Míg a közösségi emberek az EMAT-on barátkoztak, addig mi, emberkerülők olyan utakat fedeztünk fel, ahova (valószínűleg az út minősíthetetlensége miatt) nem járnak tömegével a motorosok…sem. :)
Persze fotómasinát most sem vittem, így csupán a szavaimnak adhattok hitelt, miszerint épített és a természet által teremtett gyönyörűségeket láttunk.
De most nem is ez a lényeg, hanem amire rádöbbentem ekkor és az azt követő motoros tekergéseink során.
 
Már korábban írtam –sikeres- berúgási próbálkozásomról ( cinikusmotoros.blog.hu/2010/12/15/berugtam_3, ) no ez aztán annyiban is maradt.
Ám most, hogy egy shovelt követek, még ratyibb az önindító, és mit moto(r)szkált! Dörömbölt az ördög belül, hogy most már tenni kell valamit.
Nohát akkor nosza, itt a lehetőség!
Aki nem látott még táncolni, most megteheti :)
Hiába a kompresszió az kompresszió.
Ha nem húztok le nagyon, akkor később megpróbálkozok egy kevéssé kockásodó, széteső és kevésbé táncolásnak ható berúgással.
Addig is gondoltam legyen már egy magyar csajos harli kickstart is. Ennyi magamutogatás talán belefér. ;)
 
 
 

 


Címkék: motor spori harley sportster ironhead harli shovel kickstart

A bejegyzés trackback címe:

https://cinikusmotoros.blog.hu/api/trackback/id/tr532817357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása