Cinikus motoros

Ez motorozás közbeni, motorozással kapcsolatos gondolataim helye. Nem észosztás, nem én mondom meg a tutit. A hozzám hasonlóan gondolkodó őskövületekhez szólok, a magam kedvére. Ha nem ilyen vagy, csak frusztrálni fognak e sorok, sőt, legtöbb esetben érteni sem fogod a finom célzásokat, iróniát, mondanivalót. De biztos megvan a magad helye ... csak máshol. Tehát vigyázat! Felkavaró tartalom következik. :)

Friss topikok

HTML

Harlik földrengés után

2011.03.27. 13:15 | Loren Kriszta | Szólj hozzá!

 

Képzeld el…nem, nem lehet elképzelni!!!
De játszunk a gondolattal hogy van legoptimálisabb esetben is két órád, hogy magadhoz vedd ami elbírsz és menekülj. De millióknak ideje sem volt.
Az első döbbenet után, március 16.-án tettem először nyilvánossá a www.shovel-head.hu oldal fórumán azt a hideg, racionális gondolatmenetemet, hogy mi lett a rengeteg felhalmozott, használt, megóvott és (valljuk be az átlag amerikainál lényegesen szebbekre faragott) öreg harlival?
Ma már egy-két kép elindult a világhírnév felé.
Az eső kettő egy (valószínűsítem hogy a középső, rendkívül boldogan vigyorgó jóember a tulaj), shovel megtalálásának két pillanatát rögzítette.
 

 
A harmadik egy early shovel, amihez –látva a környezetet- nem kell sok duma. Gyakorlatilag sértetlenül megúszta.

E negyedik  pedig  -igaz hogy evo spori- égnek emelt hátsóval, morbid pózban mintegy mementóként várja gazdáját…aki, bízzunk benne túlélte ezt az egész szart és hamarosan érte megy.

 
Most nem ez a legfontosabb! Mondhatják sokan. De igenis fontos! Fontos, mert jelzi, hogy az élet megy tovább. Fontos, mert ezek a boldog pillanatok elviselhetőbbé teszik a traumát, a még fennálló nukleáris fenyegetettséget.
Remélem még sok, újra egymásra találó motorról és gazdájáról találhatok a későbbiekben képeket.

 


· 1 trackback

Címkék: spori harley túlélők harli shovel földrengés japán

A bejegyzés trackback címe:

https://cinikusmotoros.blog.hu/api/trackback/id/tr522775275

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pontiac GTO és épített Harley-Davidson 2011.04.11. 20:48:05

Miután végeztem a Ladákkal, valami egészen mást akartam rajzolni. Először egy nagyon egyszerű, tiszta vonalvezetésű '67-es Pontiac GTO-val pihentem ki magam - még a hűtőmaszkkal sem kellett bajlódni. Utána viszont szükségem volt valami nagyobb kihívásr...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása