Cinikus motoros

Ez motorozás közbeni, motorozással kapcsolatos gondolataim helye. Nem észosztás, nem én mondom meg a tutit. A hozzám hasonlóan gondolkodó őskövületekhez szólok, a magam kedvére. Ha nem ilyen vagy, csak frusztrálni fognak e sorok, sőt, legtöbb esetben érteni sem fogod a finom célzásokat, iróniát, mondanivalót. De biztos megvan a magad helye ... csak máshol. Tehát vigyázat! Felkavaró tartalom következik. :)

Friss topikok

HTML

Main Gate - Litvánia

2011.03.18. 15:54 | Loren Kriszta | 3 komment

15-20 ezer harli és CSAK Harley illetve Indian. Nincs bájos hajcsavargatás, fenyegetőzés, pénzdugdosás.

A két kapu között marad járgányod, vagy inkább választod saját márkád buliját.

Az első csekkoló kapunál befizeted a (borsos) belépőt, megkapod a welcome ajándékokat. No innen jön a megkülönböztetés. :)

Még egy kapu, amin már csak a harlik mehetnek tovább. A többieknek két hatalmas parkoló. Egyik az autóknak, másik a motoroknak. Azonosító karszalag. Azonos neked ill. a motorodnak. Csak te viheted ki a külső kapun a motorod. Csütörtöktől hétfőig tart a pünkösdi királyság, de ha véletlenül leveszed indulás előtt a szalagod, jelentősen meghosszabbítod a hazaindulást. :o)
A belépőért persze kapsz némi helyi ajándékot, SR apróságokat (pl. kitűző), és egy füzetet. Ebben benne van minden szükséges és szükségtelen info, no és a reggeli bonok.
Nincsenek szervezett programok. Pl. felvonulás sincs. :o) Gyakorlatilag az egész egy non stop felvonulás, mert a több tízezer Harleys között mindig van  valakinek sürgős motoroznivalója. :)
Ne keresd az egymást mímelve szerető nénik bemutatóját, mert nincs. Mint ahogy igazából sok szervezett program sincs. A zenekarok helyi erők. Az ABBÁ-t se itt keresd, de a Stones-t se.
Azért egy "bazársor" itt is van, de méretében nem hasonlítható a többi „fesztiválhoz”. Van pár, némelyek számára elengedhetetlen kellékeket, kiegészítőket kínáló stand, SR relikvia árus, info központ, szerviz.
 
Emberileg minden létező stílus. Szakadt, rojtos és natúr, color és csupasz, persze HOG is. Mindenki elfér egymás mellett. Jaszkarizás, leszabályozás nincs.
Amúgy lehetne egy átlag motoros buli gigává dagadva, de valamiért mégis más.
Mindig izgalmas út, gyönyörű környék, sok látnivaló szegélyezi, így adva rendkívül stílusos keretet egyfajta csillagtúrázáshoz.
No és persze a sok-sok Harley, a rengeteg régi, LÁBON érkező gótika, amiket egy kupacon máshol nem nagyon látsz. 
Stílusban? Van mindenféle építés. Klasszikus chopper, nagy Electra Glide, eredeti állapotú veterán, rat, bobber stb. Igazából végigjárni a motorokat is több nap, így a többi program nem is érdekes. :) 
Persze itt is van mutasd a cicid meg hasonlók, és vannak exhibicionisták is, de elvesznek a nagy számok törvénye alapján.
Hogy mi ez? Hát a SUPERRALLY! :o)
Idén a litvániai Klaipeda ad neki otthont, és a napokban tették nyilvánossá főkapu, azaz Main Gate tervüket.
Izgalmas, érdekes, látni akarom!
 

 


Címkék: motor terv litvánia harley harli superrally főkapu

A bejegyzés trackback címe:

https://cinikusmotoros.blog.hu/api/trackback/id/tr972750419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Loren Kriszta 2011.03.19. 10:53:27

Ki kell egészítenem a leírtakat: betört ide is a D.J-k kora, sőt lesz sztriptíz is, meg erotika sátor, meg szauna, meg katonai (military) falu, meg lövöldözés, meg...
szóval egy csomó olyan dolog, ami minket marhára nem érdekel. :)
www.superrally.lt/index.php/en/program

NaNa · https://csajokamotoron.hu 2011.03.19. 11:50:49

Már nem kell más színű karszalaggal szégyenkeznem. :D
süti beállítások módosítása