Cinikus motoros

Ez motorozás közbeni, motorozással kapcsolatos gondolataim helye. Nem észosztás, nem én mondom meg a tutit. A hozzám hasonlóan gondolkodó őskövületekhez szólok, a magam kedvére. Ha nem ilyen vagy, csak frusztrálni fognak e sorok, sőt, legtöbb esetben érteni sem fogod a finom célzásokat, iróniát, mondanivalót. De biztos megvan a magad helye ... csak máshol. Tehát vigyázat! Felkavaró tartalom következik. :)

Friss topikok

HTML

Jobb kint mint bent

2010.09.30. 13:05 | Loren Kriszta | Szólj hozzá!

Na, megint egy új blog. :)

Motoros. 

Az ezredik. Sebaj. Rengeteg gondolatunk van, mindemellett folyamatosan érnek minket az új és új impulzusok, amiket személyiségünknek megfelelően lereagálunk.

Jelen esetben khmm fejlett kritikai realizmusunknak megfelelően. :)

Fő érdeklődési csapásvonalunk a vashenger, azaz az 1984 előtti harlik, de ezen kívül sok más is érdekel, aminek esetleg csak közvetetten, vagy sehogy sincs köze honlapunkhoz a

www.shovel-head.hu
 

oldalhoz. 

Nem akarok senkinek megfelelni, nem akarok olvasottsági rekordot, csak ketten úgy döntöttünk az oldalon fórumozó pár emberből, hogy amit ODA nem akarunk megírni, azt is jólesik kikiabálni, mert igenis jó agyalni, jó gondolkodni. Tehát miért ne írjunk belőle blogot?! Mivel gondolataink fontosabbak mint a külcsíny, ill. mi vagyunk a "sötét oldal" , választottuk ezt az egyszerű, mára divatjamúltnak számító, elavult sablont. Hívja fel a figyelmet a tartalom. No és különben sem vagyunk high-tech emberek. 
Rory Gallaghernek is elég volt egy farmer egy ing és egy szál gitár.  ;)

Írunk mikor lesz mit, írunk mikor lesz miről. 

Üdv itt!

Kriszta és ************ (update: étkezőasztalra szarása miatt három post szerzője és beírásai törölve)



 


Címkék: vélemény motor gondolat cinizmus harli motoros blog

A bejegyzés trackback címe:

https://cinikusmotoros.blog.hu/api/trackback/id/tr462334474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása