Cinikus motoros

Ez motorozás közbeni, motorozással kapcsolatos gondolataim helye. Nem észosztás, nem én mondom meg a tutit. A hozzám hasonlóan gondolkodó őskövületekhez szólok, a magam kedvére. Ha nem ilyen vagy, csak frusztrálni fognak e sorok, sőt, legtöbb esetben érteni sem fogod a finom célzásokat, iróniát, mondanivalót. De biztos megvan a magad helye ... csak máshol. Tehát vigyázat! Felkavaró tartalom következik. :)

Friss topikok

HTML

Jocó

2016.11.30. 10:42 | Loren Kriszta | Szólj hozzá!

joco.jpg

Három hónapon belül két barát halála. Ez több, mint ami ép ésszel felfogható.

Most tényleg elfogytak a szavak…

Számolatlan alkalommal veselkedtem neki hogy elbúcsúzzam Tőle. Sokadszorra sem sikerült.

Látom magam előtt, ahogy csendesen mosolyogna szavaimon. Mindig utálta a nagy szavakat. Csendben tette a dolgát, nem tört elismertségre, hírnévre.

Az nyújthat némi vigaszt csupán, hogy nem tűnik végleg el, hiszen motorjainkkal mindig velünk van és lesz. Ő volt „A” GURU. De nem csak az öreg harlik nagymestere, hanem EMBER is. Így csupa nagybetűvel… most nem megy több. Ne haragudjatok.

 

joco2.jpg

 

Jocó közös búcsúztatása ma délután 14,30 órakor ott, ahol élt. Kisnánán.

 


Címkék: gyász öreg harlik

A bejegyzés trackback címe:

https://cinikusmotoros.blog.hu/api/trackback/id/tr2012010834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása